Sponsored content

5x kerstpakket trends van 2024

Het einde van het jaar nadert en dat betekent voor veel bedrijven: kerstpakketten kiezen. Maar hoe zorg je er ook dit jaar weer voor dat je een origineel en passend kerstpakket vindt, waarmee je een positieve indruk achterlaat bij je medewerkers? Ieder jaar zien we weer nieuwe kerstpakket trends voorbij komen. We zetten 5 kerstpakketten trends van 2024 op een rij.  

#1: Kies voor echt duurzaam
Op zoek naar een bijzonder kerstpakket dat ook nog eens écht duurzaam is? Daar kun je mee aankomen bij jouw medewerkers. Een trend die we in 2024 weer zien terugkomen is dat bedrijven het belangrijk vinden om kerstpakketten samen te stellen die oprecht duurzaam zijn, waarbij greenwashing voorkomen wordt. Het is natuurlijk zonde als er alsnog producten in het pakket te vinden zijn, waarvan je niet zeker weet of ze 100% duurzaam zijn. Vraagtekens over producten of producenten wil je voorkomen.

Een tip nodig? Bij Zustaina is de Super Organic Box ieder jaar weer een van de best sellers rond kerst. Zo weet je zeker dat je iedereen verblijdt met een 100% duurzame verrassing! Verwacht een goed gevulde Big shopper van gerecyclede Tea Bag, met een heerlijke inhoud vol plantaardige en biologische hapjes en drankjes. En die duurzaamheid, die checkt de ontvanger makkelijk door de QR te scannen. Voilà: alle verhalen achter de producten in een oogopslag.

Op zoek naar een kerstpakket en krijg je keuzestress van alle labels? B Corp, fairtrade, biologisch en ga zo maar door. Hier vind je duidelijkheid en richting over al die certificaten en keurmerken van duurzaamheid.

#2: Een plasticvrij pakket

Een kerstpakket vol leuks, zonder dat er plastic troep in zit. Dat is iets waar steeds meer bedrijven naar op zoek zijn. Plastic oogt chique, andere materialen geven een warme, luxere uitstraling. Bij deze trend kun je verrassende keuzes maken. Al eens gedacht aan een circulair pakket? Je haalt met de Warme Circularie Box geen plastic, maar warmte en gezelligheid in huis tijdens de feestdagen! Maak je medewerkers blij met veel items die ze direct kunnen gebruiken in de winter. Zoals een duurzaam plaid van oude lappen, sokken van visnetten en een mix om warme choco te maken.

#3: Sociale impact

Iets wat we inmiddels echt wel gehad hebben zijn de standaard foodpakketten met lang houdbare producten (in blik) van grote merken. Niet bepaald blijmakers. Veel werkgevers zoeken dan ook naar iets anders. Toch wordt een kerstpakket vol lekkers nog graag ontvangen door medewerkers in 2024! Onze tip? Ga voor sociale impact.

Geen troep, maar meer pure producten. Extra leuk als je weet dat het met liefde is ingepakt.

Tip: In de Super Social BIG box vind je veel lekkers dat biologisch en zero-waste is, van lokale makelij. Alles, maar dan ook echt alles is gemaakt door sociale ondernemingen uit Nederland. Ingepakt door de sociale werkplaats. Mooier kan bijna niet.

#4: Personaliseer het kerstpakket

Een andere trend die in 2024 die populair is, is het personaliseren van het kerstpakket. Een persoonlijke touch aan het eindejaarsgeschenk geven is natuurlijk veel leuker dan een standaard pakket dat ‘cliché’ schreeuwt!

Stel een leuk pakket op maat samen of laat een logo of tekst drukken op de box van het kerstpakket. Ook producten in een kerstpakket worden steeds vaker gepersonaliseerd. Denk hierbij aan het drukken van jouw logo op een notitieboekje of koffiebeker. Zo kan iedereen het direct gebruiken op de werkvloer.

#5: Luxe producten zijn ook duurzaam

Een nieuwe trend die in 2024 oppopt, is het geven van luxe producten. We willen onze medewerkers uitgebreid bedanken voor hun tomeloze inzet het afgelopen jaar. En dus mag het kerstpakket een luxe uitstraling hebben. Echt indruk maken? Luxe kan ook hand in hand gaan met duurzaamheid. Met goed doen.

Dit pareltje (beter gezegd: diamant) van een kerstpakket is een goed voorbeeld: de Icy Diamond Box zorgt voor een stralende kerst vol duurzame goodies en lekkernijen. Ook fijn: er zit geen troep in de kerstpakketten van Zustaina. Gezond, puur en plantaardig. Daar scoor je punten mee.

HomeCategorieënAccount
Zoek