Kerstpakket Wafel-Panini-Tosti IJzer

 62,85 ex. BTW

Vraag offerte aan

Verras je medewekers dit jaar met het unieke 3-in-1 Wafel-Panini-Tosti IJzer kerstpakket.

Misbruik melden

Beschrijving

Verras je medewerkers met het unieke 3-in-1 Wafel-Panini-Tosti IJzer kerstpakket. Een veelzijdig en smakelijk cadeau voor de feestdagen!

Maak dit jaar de Kerst compleet met ons 3-in-1 Wafel-Panini-Tosti IJzer Kerstpakket, een veelzijdig cadeau waarmee je in een handomdraai de lekkerste tosti’s, knapperige wafels en heerlijke panini’s kunt bereiden. Dit kerstpakket is dé perfecte combinatie van gemak en smaak, compleet geleverd met bijbehorende producten zoals wafelmixpanini broodjes en pesto voor de ultieme smaakbeleving.

Waarom kies je voor dit nuttige kerstpakket?

✔ Multifunctioneel apparaat: Met het Tristar 3-in-1 tosti-ijzer wissel je eenvoudig tussen de bakplaten voor tosti’s, wafels en panini’s. Perfect voor een snelle lunch, een zoete traktatie of een luxe sandwich.

✔ Gebruiksvriendelijk en compact: Dankzij het slimme design neemt het apparaat weinig ruimte in beslag en is het eenvoudig op te bergen. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je zonder boter of olie kunt bakken én het apparaat gemakkelijk kunt schoonmaken.

✔ Kwaliteit en snelheid: Het Tristar tosti-ijzer heeft een vermogen van 750W, waardoor het snel op temperatuur is. De indicatielampjes geven aan wanneer het apparaat klaar is voor gebruik, zodat je binnen no-time kunt genieten van je favoriete gerecht.

✔ Compleet met heerlijke producten: Dit kerstpakket bevat niet alleen het multifunctionele wafel-panini-tosti-ijzer, maar ook een selectie van bijpassende producten om direct aan de slag te gaan. Geniet van zelfgebakken wafels met onze meegeleverde wafelmix, maak een smakelijke panini met panini broodjes en pesto, of tover de lekkerste tosti’s op tafel.

Cadeau voor jarenlang plezier

Het 3-in-1 Wafel-Panini-Tosti IJzer Kerstpakket is niet alleen een origineel kerstgeschenk, maar ook een cadeau dat nog lang na de feestdagen plezier en gemak biedt. Ideaal voor in de keuken van jong en oud, en een geweldige toevoeging voor elke keuken.

Bestel vandaag nog en geef uw personeel of relaties een veelzijdig en praktisch cadeau dat altijd van pas komt!

Product locatie

Silvia BruinNog geen beoordelingen!
  • Shopnaam: kerstpakketten123
  • Adres: Rijdersstraat 50,1735 GE 't Veld,Nederland
  • Telefoon: 31 (0)22 6422505
Bezoek winkel

Product Aanvraag

Log in om dit product aan te vragen
Meer producten