Leveranciersnieuws

Originele wijnkisten met een tweede leven!

 width=

Origineel, lekker en duurzaam: dat zijn de houten wijnkisten van Rackpack. Van elke fles wijn wordt een luxe geschenk gemaakt. En de houten wijnkist wordt niet weggegooid. De kist krijgt namelijk een andere, nieuwe functie! En er is keuze uit maar liefst acht verschillende originele wijnkisten. Elk pakket is weer op een andere manier herbruikbaar.

Dit luxe en milieuvriendelijke kerstgeschenk is doordacht ontworpen door TU studenten. Zij vonden het zonde dat er jaarlijks zoveel houten wijnkisten worden weggegooid. Want eenmaal gegeven, haal je de fles uit de wijnkist en gooit de wijnkist weg. Zonde en totaal niet duurzaam! Maar deze acht wijnpakketten zijn wél duurzaam en super origineel om te geven. Want je kunt de wijnkisten veranderen in een nieuw product. Handig!

Maak uw keuze uit 8 originele wijnkisten

De Rackpack wijnkisten bestaan uit hoogwaardige wijn geschenkdozen die allemaal nuttig en herbruikbaar zijn. De bekroonde Nederlandse ontwerpers (TU-studenten) hebben een passie voor  het milieu, wijn en een goed design. En dat zie je terug in deze originele kerstgeschenken.

The Original – De eerste rackpack maar hij blijft gaaf!

 width=

 

Deze houten geschenkdoos voor een fles wijn verandert met een paar simpele stappen in een wijnrek. Het wijnrek biedt plaats aan 3, 6 of zelfs 12 flessen wijn!

Tray Chique – een dienblad is altijd handig!

 width=

Deze horizontale wijnkist verandert na opening in een dienblad!

 Say Cheese – luxe bamboe snijplank met logo erop!

 width=

Deze houten wijn geschenkdoos heeft twee compartimenten. Een voor een fles wijn en een voor een assortiment (Franse) kaasjes. Het deksel van de doos fungeert tevens als bamboe snijplank. Daar kan de kaas uit de geschenkdoos op worden gesneden en geserveerd. Eet smakelijk!

Way Cooler – Unieke wijnkoeler!

 width=

Dit duurzame houten wijnpakket bevat een wijnkist met een interieur van kurk. Dit natuurlijke materiaal houdt een fles witte wijn anderhalf uur koel. Is dat cool of niet?

Robox – Super leuk voor de ICT sector!

 width=

Bliep bliep, daar komt Robox, met een fles wijn in zijn buik. Een mooi object om thuis of op kantoor neer te zetten nadat je de fles wijn hebt uitgepakt.

Wine Sign – Letterbox is hip & hot momenteel!

 width=

Hip voor in huis! Dit wijnpakket worden omgezet in een letterbak met twee rijen voor uw eigen tekst! Wine Sign bevat 85 letters, cijfers en symbolen.

Desk Topper – handig voor op je bureau!

 width=

Wine Light – lamp voor op je dressoir!

 width=

De wijnkist ‘Wine Light’ is een mooi wijngeschenk in de donkere dagen voor Kerst. Want het is ook een sfeervolle tafellamp. De meegeleverde kabel en stekker kunnen eenvoudig in uw eigen houten design lamp worden gemonteerd.

Juice Box – oplader voor je mobiel!

 width=

Het bamboe deksel van dit model wijnkist is tevens een desktop dock. Daarin bevindt zich – heel handig! – een ingebouwde draadloze oplader voor uw telefoon. Dat is nog eens een moderne en multifunctionele verpakking voor een fles wijn!

Wijnpakket op maat & naar uw wens!

Naast deze duurzame wijnverpakkingen en andere luxe kerstpakketten levert ZaaKado desgewenst ook de wijn. Zodat u een compleet kerstpakket of eindejaarsgeschenk kunt aanbieden aan uw klanten of personeel. Wij hebben een groot assortiment wijn, waarbij wij ook uw eigen etiket op de wijnfles kunnen plakken. Gepersonaliseerd met uw naam of logo, in uw huisstijl! Zo maakt u van dit originele kerstpakket een herkenbaar en bijzonder geschenk om extra lang van te genieten.

 width=

Nog een leuke gadget bij uw wijnpakket?

Dat kan! Wij hebben bijpassende gadgets die wij naar wens kunnen toevoegen aan uw wijnpakketten. Bijvoorbeeld een luxe wijnopener met logo. Of deze leuke wijnfles lampjes!

Wijnglazen met uw logo

Als u uw bedrijf nog meer in de spotlights wilt zetten, dan is een set wijnglazen met uw logo een prachtige aanvulling op een wijn kerstpakket! In deze gids vindt u een groot assortiment wijnglazen en andere glazen die wij kunnen voorzien van uw logo. De keuze is aan u!

Wijnpakketten huis aan huis versturen

ZaaKado maakt het u graag makkelijk. Wij kunnen alle zorgen uit uw handen nemen en de wijnkisten of wijnpakketten huis aan huis laten bezorgen bij uw medewerkers of klanten. Het enige wat u hoeft te doen is een excel bestand aanleveren met alle adressen. Wij verzorgen de rest. Zelfs uw eigen kerstkaart kunnen wij in de doos verpakken. Makkelijk en attent!

Ook tal van andere kerstgeschenken

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? ZaaKado heeft jarenlange ervaring in het bedenken, samenstellen en leveren van allerlei soorten kerstpakketten en relatiegeschenken, voor bedrijven en andere organisaties. Hier vindt u onze contactgegevens voor als u nog vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken. Wij horen graag van u!

No Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCategorieënAccount
Zoek