Leveranciersnieuws

Smaakvol smullen met een kerstpakket van Foodelicious!

 width=

Wie wil er in de feestmaand december nu niet verwend worden met een heerlijk luxe culinair pakket van Foodelicious? Dit delicatessen merk uit Rotterdam heeft een uitgebreide collectie luxe etenswaren. Met een heerlijk kerstpakket van Foodelicious verwent u uw relaties en personeel met allerlei lekkernijen voor op tafel. En ZaaKado kan u helpen bij de juiste keuze en het personaliseren van het kerstgeschenk, met uw logo of huisstijl.

Kies uw favoriete culinaire kerstpakket

 width=

Foodelicious heeft een grote keuze culinaire kerstpakketten. Elk kerstpakket wordt met zorg samengesteld. Er zijn kerstgeschenken in vele soorten en maten. Om u een idee te geven: u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een:

  • Kerstpakket        

  width=Alleen al van de namen van de kerstpakketten van Foodelicious krijg je trek…

Bijvoorbeeld Cotton Candy (zoete kleuren voor de feestdagen), White X-mas (met witte producten, ‘Dreaming of a White Christmas’) en Classico (een klassieke kerst in rood en groen vol lekkernijen).

Foodelicious Borrelpakket
Een gezellig avondje borrelen, tapas eten, een feestje … er is altijd wel een reden voor borrelhapjes. Met een van de borrelpakketten van Foodelicious wordt dat zeker

weten een succes! Ook verkrijgbaar in een alcoholvrije variant.

Foodelicious Rotterdampakket
Is uw organisatie typisch Rotterdams? Of zitten uw klanten vooral in Rotterdam en omgeving? Dan is een van de Foodelicious kerstpakketten met het thema Rotterdam echt een schot in de roos! Van hartig tot zoet, met unieke Rotterdamse delicatessen en accessoires.

 width=

Foodelicious Truffelpakket
Als je het over luxe en eten hebt, dan denk je aan truffel. Speciaal voor truffel fans

zijn er zelfs kerstpakketten door Foodelicious samengesteld vol lekkers. Van compacte kennismakingspakketten tot een XL kerstpakket voor de grootste truffel liefhebbers.

  • Foodelicious Zoet pakket

O so sweet… Een zoet kerstpakket of foodpakket is altijd goed. Foodelicious heeft
een ruime keuze uit kleurrijke zoet pakketten, met fruitige drankjes, thee, chocolade en originele zoetwaren, zoals nougat, amandelkoekjes en frambozen azijn. Daar wordt iedereen toch spontaan een zoetekauw van!

Foodelicious: een feestje in een box!

 width=

Het merk Foodelicious is begonnen met een focus op olijfolie en azijn. Maar inmiddels komen er heel veel speciaal geselecteerde delicatessen uit onder meer Italië, Spanje, Frankrijk, België, Griekenland, Litouwen, Portugal en Groot-Brittannië naar Rotterdam. Denk daarbij aan olijfolie, azijn, pasta, pesto, pastasauzen, toast, olijven en koekjes. Via de vele leveranciers uit heel Europa worden unieke, smaakvolle producten geïmporteerd (altijd direct bij de producent). Dat zorgt voor de beste kwaliteit producten! Van biologische Italiaanse delicatessen tot Franse mosterd en Spaanse smaakmakers zoals gedroogde wordt. Maar Foodelicious levert ook typisch Rotterdamse producten (food en non-food).

Door het grote en kwalitatief hoogwaardige assortiment is er voor elk bedrijf en elke instelling een passend en smakelijk kerstpakket, om te geven aan uw personeel of klanten.

Gepersonaliseerd kerstpakket

De mogelijkheden van een luxe food kerstpakket van Foodelicious zijn groot. Wij vertellen u dan ook graag meer over wat voor uw bedrijf de juiste keuze zou kunnen zijn. Bovendien kan ZaaKado de kerstpakketten voorzien van uw logo of huisstijl, voor extra impact en zichtbaarheid. En om het u helemaal makkelijk te maken: wij regelen desgewenst ook de verzending van de kerstpakketten naar de huisadressen van uw personeel. Of naar het kantooradres van uw relaties. U hoeft alleen maar de adressen in een Excel bestand bij ons aan te leveren, wij doen de rest.

Ook tal van andere kerstgeschenken

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? ZaaKado heeft al heel wat jaren ervaring met het bedenken, samenstellen en leveren van allerlei soorten kerstpakketten en relatiegeschenken, voor bedrijven en andere organisaties. Hier vindt u onze contactgegevens, voor als u nog vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken.

No Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HomeCategorieënAccount
Zoek