Leveranciersnieuws

Een dag zonder wijn is als een dag zonder zon

Un jour sans vin est comme un jour sans soleil.

Een dag zonder wijn is als een dag zonder zon.

Dit is de slogan van Herman importeur en eigenaar van CHIC DE PROVENCE BV te Spaubeek (L).
En direct importeur van de Provençaalse wijnen.

In het hart van de Provençe

De wijnen van de Provençe nodigen U uit om te reizen en te ontspannen. Ze putten hun frisheid uit het mediterrane terroir en hun karakter uit de zon van het zuiden.

Gedrenkt in de zon, bestaan de wijngaarden van de provençe naast landschappen zo gevarieerd als subliem, van dennenbossen tot Lavendelvelden. Tussen de Middellandse Zee en de Alpen doorkruist de Provençaalse wijngaard de departementen Var, Bouches-du-Rhöne en een deel van de Alp-Maritimes. Het onvergetelijke heuvelachtige reliëf en het aangename mediterrane klimaat het hele jaar door, creëren een sfeer die bevorderlijk is voor de ontwikkeling van de wijnstok.

Onvergetelijke wijnen

Net zo onvergetelijk als zijn landschappen, laten de wijnen van de Provençe een sfeer van vakantie zweven. Elke slok bewijst op deze manier van het pittoreske landschap van deze hoek van het paradijs. Een rijk scala van druivensoorten biedt Provençaalse wijnen een scala aan complexe en gevarieerde aroma’s. Gewaardeerd om zijn eenvoud, domineert deze wijn. Het sublimeert door zijn sterke persoonlijkheid de zonnige gerechten van het Zuiden.

Magic Gerlach Delissen Photography Chic de Provence

Magie Rosé

Deze geweldige rosé uit de Var is voor ieder moment, gemaakt van Grenache, Cinsault en Syrah druiven. De kleur is zeer licht rosé met een lichte gouden schijn. De smaak is zacht, aangenaam met een laatste touch. De zoute afwerking nodigt u uit om te proeven. Een perfecte wijn voor bij een barbecue, lamsvlees, runder carpacio, gegrilde vis, zalm.
Of …. voor op een MAGIC avond.
Jong en fris bij voorkeur te genieten 10 -12 graden 12,5% Vol. IPG méditerranée.

Magie Blanc

De Magie blanc uit de Var is een fruitige wijn uit een van de grootste wijngebieden nabij Saint Tropez en profileert zich in de familie van de wijnen uit de Provençe als een MUST HAVE product. Een geweldige begeleiding voor bij Vis, gegrild lamsvlees, fruitsalades. Drinken bij 8-10 graden.
Gemaakt van Grenache,Cinsault en Syrah druiven. IPG méditerrannée.

Topwijnen uit de Provençe

Bezoek de site van www.Chicdeprovence.nl en ontdek enkele topwijnen uit de Provençe tegen vriendelijke prijzen.

Bestel per e-mail herman@chicdeprovence.nl of tel+ 31 (0)655768666

HomeCategorieënAccount
Zoek