Leveranciersnieuws

Gezelligheid voor de hele familie

Als Jolly Dutch maken bord- en kaartspellen die allemaal bedacht zijn door Nederlanders. Naast dat we ‘Jolly’ en ‘Dutch’ zijn, is duurzaamheid voor ons een grote pijler. Een deel van onze spellen heeft het Eco Friendly Game-certificaat. Dit houdt in dat de fabriek duurzame energie en materialen gebruikt bij de productie. Om onze carbon footprint klein te houden, doneren wij ook aan Trees for All. Zo doen wij hard ons best om de wereld gezond te houden. En natuurlijk willen we mensen gezond houden met leuke spellen!

Spellen spelen is gezond

Wanneer je bordspellen speelt, komt het zogenaamde ‘knuffelhormoon’ oxytocine los en daardoor word je gelukkiger. Daarnaast maakt het ook het gevoel van verbinding sterker, waardoor je band met je naasten en vrienden beter wordt. Daarnaast train je je geheugen en aandachtspanne, niet gek toch? Ook voor je toekomst kan het goed zijn om spellen te spelen, want dit verkleint de kans op dementie en depressie.

Spelpakketten

ECO Pakket

In dit pakket vind je onze spellen met het Eco Friendly Game-certificaat samen met duurzame en biologische lekkernijen. Met dit pakket maak je een duurzame keuze voor je werknemers en waardoor ze mentaal en fysiek gezond blijven!

Mini Pakket

Al onze kleine formaat spellen samen in een pakket, volgepropt met allerlei mini lekkernijen. Zo is zo’n mini pakket toch ineens groot!

Medium Pakket

Ontvang twee spellen van groter formaat met lekkernijen om een goede spellenavond door te komen.

Spellenkast Pakket

Wil je meteen je spellenkast goed aanvullen, dan is dit pakket ideaal. Je ontvangt maar liefst zeven spellen! Daar ben je de komende tijd wel zoet mee.

Zijn de spellen wel nieuw?

De titels If It Fits, Télos, Kobito en Polders zijn allemaal gepubliceerd in september/oktober. Dus een grote kans dat uw werknemers deze nog niet in huis hebben. De titel Hot Potato! is ook van 2021 en Herrlof is een succestitel genomineerd voor Spel van het Jaar 2020. Gegarandeerd spelplezier dus!

HomeCategorieënAccount
Zoek