Leveranciersnieuws

Scoren met Kerst? Geef uw eigen JBL speaker cadeau!

De speakers, headphones en in-ear headphones van JBL zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een JBL is dan ook het perfecte kerstgeschenk voor bedrijven die hun medewerkers of relaties extra luxe willen verwennen. Met de mogelijkheid om speakers en hoofdtelefoons te laten personaliseren met uw logo of full colour design.

JBL: het perfecte kerstgeschenk

Er zijn tal van mogelijkheden om JBL als eindejaarsgeschenk in december cadeau te geven aan uw personeel of relaties. Werkt u in de toeristische branche? Met een gepersonaliseerde speaker geeft u een muzikale reis naar een ander land. In de zorgsector? Of op kantoor? Geef een JBL hoofdtelefoon als zorgeloos en relaxed cadeau om jezelf helemaal op te laden.

JBL speaker personaliseer opties

Om uw bedrijf goed te positioneren, personaliseren wij JBL oordopjes, koptelefoons en speakers geheel naar uw wens, in full color. Uw logo en huisstijl worden professioneel verwerkt op de speakers / hoofdtelefoons. Zo wordt dit luxe geschenk ook een originele must-have in limited edition!

Welke assortiment is er?

Er zijn veel verschillende JBL speakers, headphones en earphones om te personaliseren, zoals de JBL Flip 4, de koptelefoon On-Ear Tune 500BT, On-Ear Tune 500, On-Ear JR 300BT,

On-Ear JR 300 en On-Ear Tune 600NTC, de In-Ear Tune 210 en de Tuner. De JBL Flip 5 is nog niet uit maar ook deze kunnen in in de toekomst personaliseren.

Bijna elke JBL speaker en koptelefoon kan bedrukt worden met een full color doming sticker aan beide zijden.

Full colour bedrukking

Via een doming label wordt de JBL full colour bedrukt. Het is een druktechniek met een luxe uitstraling, die in bijna elke vorm en maat mogelijk is. Daarom is doming zeer geschikt om JBL headphones en speakers mee te bedrukken. De keiharde epoxylaag die over de sticker komt, beschermt de bedrukking tegen krassen en verkleuring. De bedrukking heeft dus een lange levensduur!

JBL 2Go met full colour digitale print

De JBL Go2 speaker heeft een bijzondere personaliseer mogelijkheid die we graag nog even noemen. Deze kan namelijk full color worden bedrukt met een techniek waarbij over de gehele voorzijde van de speaker een digitale afbeelding wordt geprint. Vanzelfsprekend blijven de gaatjes waar het geluid doorheen komt, open. Zo creëert u uw eigen limited edition JBL speaker voor personeel of klanten. Zij zullen nog lang plezier van hebben van een unieke speaker terwijl uw bedrijf of producten goed zichtbaar onder de aandacht blijven!

De geschiedenis van JBL speakers

De geschiedenis van JBL gaat terug naar 1948. Het merk is opgericht door James Bullough LAnsing (vandaar de naam JBL). Deze man wordt gezien als een van de meest invloedrijke geluidsingenieurs. Hij wordt gezien als een van de pioniers van kwalitatieve audio die we vandaag de dag kennen. Mede dankzij JBL kunnen we nu dus niet alleen naar goede muziek luisteren maar ook naar een goede sound! Daarom is een gepersonaliseerde JBL een geweldig cadeau voor uw relaties en medewerkers.

Bluetooth is in 1994 uitgevonden, maar vindt nu pas écht zijn weg naar de consument. Met de speakers, headphones en in-ear headphones is bluetooth niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Meer info over JBL kerstgeschenken

Vanzelfsprekend kunnen wij voor elk gewenst JBL relatiegeschenk een visual (digitale drukproef) ontwerpen om u een goede indruk te geven hoe de speaker of headphone eruit komt te zien met uw logo of bedrukking.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van JBL voor uw bedrijf of instelling? Kijk verder op onze website of neem contact met ons op via ons contactformulier

HomeCategorieënAccount
Zoek