kerstpakkettenidee-banner
Leveranciersnieuws

Keuzestress voor het juiste kerstpakket

kerstpakkettenidee-banner

Keuzestress voor het juiste kerstpakket

De kerstperiode komt er weer aan en het is dus weer de tijd van het jaar dat werkgevers en HR medewerkers op zoek gaan naar een kerstcadeau voor het personeel van hun bedrijf.  Elk jaar is dit weer een behoorlijke klus om een kerstcadeau te vinden dat voor iedereen binnen het bedrijf geschikt is. Daarom worden in dit artikel tips gegeven om zonder stress een mooi kerstpakket geven aan uw personeel.

Begin op tijd met zoeken

De eerste tip is op tijd beginnen met zoeken naar het juiste kerstpakket. Het beste is om uiterlijk een maand van tevoren op zoek te gaan naar wat u uw werknemers gaat geven met kerst. Op deze manier kunt u met een gerust hart de kerstperiode in. De kerstperiode op zich levert in veel gevallen al genoeg stress op.

Daarnaast raken de kerstpakketten ook een keer op. Als u op het laatste moment bestelt is de kans erg groot dat hetgeen dat bij uw personeel past al uitverkocht is of niet meer geleverd kan worden. Als U eerder bestelt is de kans simpelweg groter dat uw gekozen kerstpakket nog leverbaar is. Dit voorkomt teleurstelling en nog meer stress.

Vraag hulp aan de kerstpakketten professionals

Als u eenmaal aan het zoeken bent naar het juiste kerstpakket is het nog steeds moeilijk om bij het juiste pakket uit te komen waar u naar op zoek bent. Daarom is het zeker niet erg om mensen om hulp te vragen. Als eerste kunt bijvoorbeeld uw werknemers vragen wat zij leuk vinden, hier kunt u dan rekening mee houden met het uitkiezen van uw kerstpakket. Daarnaast kunt u in veel gevallen ook contact opnemen met de leverancier. Zij weten vaak welke kerstpakketten beschikbaar zijn en dus naar welk kerstpakket u op zoek bent. Wanneer u uw wensen en benodigdheden van uw kerstpakket doorgeeft kunnen zij u uiteindelijk het beste helpen. Dit voorkomt dat u de hele website af moet gaan om na lang zoeken het juiste kerstpakket te vinden.

Kerstpakket op maatwerk

Als het kerstpakket waar u naar op zoek bent niet bestaat is het bij verschillende leveranciers zelfs mogelijk om zelf uw pakket samen te stellen, waaronder Kerstpakketten idee. Als u hiervoor kiest heeft u altijd het kerstcadeau wat u al wilde geven. Kerstpakketten Idee is een voorbeeld van een leverancier die deze mogelijkheid aanbiedt. Bij een minimale afname van 100 stuks is het dan mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. U hoeft enkel uw wensen en behoeften door te geven en vervolgens wordt het ideale kerstgeschenk voor u samen gesteld.

Laat uw werknemers zelf kiezen

Als uw werknemers teveel van elkaar verschillen is het vrijwel onmogelijk om een geschikt kerstcadeau te vinden waar u iedereen blij mee kunt maken. Dan kunt u bij veel leveranciers ook kiezen voor het eigen keuze concept. Dit houdt in dat er een website wordt ontworpen voor uw bedrijf in de bedrijfskleuren, logo en een welkomstboodschap van u als werkgever. Op deze website kunnen al uw werknemers hun eigen cadeau uitkiezen.

Iedere werknemer krijgt een eigen inlogcode waarmee zij kunnen inloggen op deze gepersonaliseerde website. Op de website kunnen zij de door u toegewezen ‘punten’ uitgeven aan een kerstcadeau/kerstcadeaus. Dit voorkomt veel keuzestress en zo krijgt iedereen het kerstcadeau waar hij/zij zelf voor gekozen heeft.

HomeCategorieënAccount
Zoek