kerstpakkettenidee-banner
Leveranciersnieuws

Kerstpakket uitdelen terwijl uw personeel thuiswerkt

kerstpakkettenidee-banner

Kerstpakket uitdelen terwijl uw personeel thuiswerkt

Het coronavirus beheert ons dagelijks leven dit jaar volledig. Hierdoor moeten we bijvoorbeeld thuiswerken waar mogelijk. Daarnaast mogen er maar 30 personen in één ruimte zijn en mag je maar drie personen thuis ontvangen van ouder dan twaalf jaar. Dit is allemaal om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naast al deze maatregelen komt de kerstperiode er evengoed aan en dus ook het moment om de kerstpakketten 2020 te gaan bekijken. Door alle maatregelen is het natuurlijk niet mogelijk om de kerstpakketten uit te delen bij een speciale bijeenkomst. Het uitdelen van de kerstpakketten zal dit jaar dus op een andere manier moeten, maar hoe?

Doorstroming

Als werkgever kun je geen gelegenheid organiseren om kerstpakketten uit te delen als er meer dan 30 mensen komen. Een oplossing hiervoor is om je personeel in clusters te verdelen. Elk cluster kan op een ander moment langskomen om het kerstpakket op te komen halen. Op deze manier kunt u evengoed al uw werknemers persoonlijk bedanken voor de moeite en inzet van dit toch wel aparte jaar zonder dat de regels overtreden worden. Ook is het met kleine groepen van bijvoorbeeld tien tot vijftien mensen makkelijker om de anderhalve meter te hanteren in tegenstelling tot een bijeenkomst van dertig mensen. Uiteindelijk kunnen alle kerstpakketten alsnog persoonlijk aan de werknemers overhandigd worden. We moeten uiteindelijk allemaal ons best doen om het coronavirus te verslaan.

Kerstpakketten thuis laten bezorgen

Bij Kerstpakkettenidee.nl  is het is ook mogelijk om alle kerstpakketten bij uw werknemers thuis te laten bezorgen. Dit is echter veel minder persoonlijk en daarnaast kunnen de kosten hoog oplopen omdat de pakketbezorgers meer adressen moeten bezoeken dan wanneer alles bij het bedrijf geleverd wordt. Dit kost natuurlijk meer tijd en moeite. Als u er toch voor kiest om alle kerstpakketten bij uw werknemers thuis te laten bezorgen, moet u er voor zorgen dat alle adressen van het personeel bij de leverancier terechtkomt. Dan worden vervolgens alle kerstpakketten bij uw werknemers aan huis bezorgd. Hierdoor komt u niet in contact met uw werknemer en uw werknemer evengoed het verdiende kerstpakket ontvangt.

Eigen keuzeconcept

Als laatste is het mogelijk om al uw werknemers zelf hun cadeau uit te laten kiezen. Dit kan bijvoorbeeld op Kerstpakkettenidee.nl. Als u hiervoor kiest wordt er een gepersonaliseerde webshop aangemaakt voor uw bedrijf in uw bedrijfskleuren met logo. Ook is het mogelijk om een welkomstboodschap te laten zien voor uw werknemers. Elke werknemer krijgt een persoonlijke inlognaam en code. Hiermee kan hij/zij zijn/haar kerstpakket uitkiezen op de website. Het voordeel van dit concept is dat uw werknemer enkel een link van de website nodig heeft en een login met een code. Deze gegevens kunnen handmatig overhandigd worden via een giftbox maar het is ook mogelijk om deze giftbox bij uw werknemers thuis af te laten leveren. Maar als laatste is het ook nog mogelijk om de link van de website met login en code via de mail met een voucher toe te sturen. Ten eerste is de manier van uitreiken volledig voor u. U kunt uw personeel van een afstand van een kerstcadeau voorzien. Daarnaast kunnen uw werknemers hun eigen ‘kerstpakket’ uitkiezen. Dit zorgt uiteraard voor een hoge tevredenheid.

HomeCategorieënAccount
Zoek